Krenulo 44. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu za sezonu 2021/22, donosimo rezultate (FOTO)
umjereno jak vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
10.6°C
Vrijeme za 08.12.2021.
08.12.2021. Danas
Max. 8°C Min. 8°C
Vrijeme za 09.12.2021.
09.12.2021. Cet
Max. 12°C Min. 7°C
Vrijeme za 10.12.2021.
10.12.2021. Pet
Max. 10°C Min. 5°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,215552
GBP
GBP
8,801554
USD
USD
6,660214
EUR
EUR
7,520048
Krenulo 44. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu za sezonu 2021/22, donosimo rezultate (FOTO)
24.10.2021 | Sport
REZULTA NAKON 1. KOLA 1 LIGE

Krenulo 44. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu za sezonu 2021/22, donosimo rezultate (FOTO)

Autor: Libero Portal
Foto: J.S.
Najbolji parovi nakon 1. kola su Pavle Radonić / Ivo Šarić (Soul caffe), Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić) i Dario Marić / Marijo Obrovac (Ombla)

U 1. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

 

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Marinko Matulović donio je dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Robert Kralj i Goran Raspopović.

 

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 7 : 0 Najbolji igrač susreta bio je Pavle Radonić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Božo Čavala i Ivo Šarić donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Ivo Šarić.

 

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Šarić donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Josip Martinović donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Damir Parmać.

 

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Šampinjoni Konavle rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Lapad kolor, Šimun Lukačević donio je dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je isto tako jedan set ali je imao nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pored Šimuna za pobjedničku ekipu Joško Martinović ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Joško Martinović. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede najboljeg igrača utakmice jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je i Miho Drobac.

 

Ekipa Ombla pobjedila je ekipu The Dream Team rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Dario Marić donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Darko Božić donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Dario Marić i Marijo Obrovac. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Antonio Maslać.

 

Nakon  1. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Soul caffe s osvojenih 2 boda, druga je ekipa Ombla s osvojenih 2 i treća ekipa Marinkolor s osvojenih 2 boda. Sve tri ekipe imaju isti broj bodova jedino je razlika u omjeru dobivenih partija, setova i poena.

 

Najbolji pojedinci nakon 1. kola su  Marijo Obrovac (Ombla), Pavle Radonić  (Soul caffe) i Božo Čavala (Soul caffe). Sve tri igrača imaju isti broj osvojenih partija i setova jedino je razlika u omjeru dobivenih poena.

 

Najbolji parovi nakon 1. kola su Pavle Radonić / Ivo Šarić (Soul caffe), Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić) i Dario Marić / Marijo Obrovac (Ombla). Sve tri para imaju isti broj osvojenih partija i setova jedino je razlika u omjeru dobivenih poena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji