Osnovan novi rukometni klub u Župi, upisuju osnovnoškolce u školu rukometa
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
27.5°C
Vrijeme za 28.09.2021.
28.09.2021. Danas
Max. 25°C Min. 20°C
Vrijeme za 29.09.2021.
29.09.2021. Sri
Max. 24°C Min. 19°C
Vrijeme za 30.09.2021.
30.09.2021. Cet
Max. 24°C Min. 18°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,907712
GBP
GBP
8,773175
USD
USD
6,405108
EUR
EUR
7,491414
Osnovan novi rukometni klub u Župi, upisuju osnovnoškolce u školu rukometa
14.09.2021 | Sport
RUKOMET

Osnovan novi rukometni klub u Župi, upisuju osnovnoškolce u školu rukometa

Autor: Libero Portal
Foto: RK Ardiaei
Svi zainteresirani osnovnoškolci mogu se prijaviti za školu rukometa putem mail-a na rkardiaei@gmail.com ili na broj +385997990482. Prijave traju do 1.10.2021.

U Župi dubrovačkoj je osnovan novi Rukometni klub Ardiaei, a o razlozima osnivanja i ciljevima medijima se priopćenjem obratio predsjednik kluba Leo Brnin.

 

"Klub je osnovan od strane deset mladih i ambicioznih ljudi, sve redom donedavnih rukometaša, kojima je rukomet dio života i koji imaju želju nastaviti raditi i igrati rukomet u cilju promicanja sporta i zdravih načina življenja. Naš klub čine sve redom izvrsni, dokazani igrači. Nastupali smo u svim ligama hrvatskog rukometa, pa tako i u Premijer ligi po prvi put u povijesti Dubrovnika.

 

Kroz sve te godine, skupili smo ogromno iskustvo i znanje te upijali savjete vrhunskih trenera koji su nas vodili ka najvećim uspjesima. Među nama ima igrača koji su završili igračku karijeru i već su vlasnici trenerskih licenci te se redovito usavršavaju kroz različite oblike seminara i tečajeva sa iskusnim stručnjacima. To nam daje garanciju u siguran i kvalitetan razvoj.

 

Naše znanje sada želimo usavršavati i prenositi na mlađe generacije jer smatramo da je to temelj za zdravu budućnost kako našeg kluba, tako i rukometnog sporta. 

 

Bavljenje sportom, pogotovo momčadskim, uvelike doprinosi razvoju djece. Djeca se uče zdravim navikama, suradnji, poštovanju i preuzimanju odgovornosti. Uče se pobjeđivati i gubiti, a to je ono s čim se susreću kroz život. Naš cilj je da uz kvalitetan, moderan i individualan pristup svakom djetetu, pomognemo da djeca izrastu u kvalitetne ljude i dobre sportaše. Dakako, druženje i upoznavanje novih ljudi i sve ono što sport donosi jamči uspomene za cijeli život.

 

Klub smo osnovali u Župi dubrovačkoj, zbog velikog potencijala u razvijanju mlađih uzrasta. Osnovna škola u Župi dubrovačkoj ove godine broji najveći broj učenika (916) od svih škola u županiji.

 

Inspiraciju za ime kluba pronašli smo u Ardijejcima. Ardijejci su ilirsko pleme, poznati kao vješti i neustrašivi ratnici, moreplovci. Među prvima su naselili prostore današnje Župe dubrovačke.

 

Puno ideja ćemo pokušati prenijeti u ovaj projekt. Početci su uvijek teški, ali volja i stav koji imamo da je svatko onaj sa dobrom voljom i energijom dobrodošao nam daju nadu da će ova pozitivna priča trajati. Nadamo da će nas žitelji Župe dubrovačke prepoznati i podržati.

 

Ovim putem bi željeli naglasiti da smo zahvalni svim onima čiju podršku imamo, u ovoj fazi prvenstveno Općini Župa dubrovačka, Osnovnoj školi Župa dubrovačka, dubrovačkom Gradonačelniku i privatnim firmama koje nas podržavaju. Njima ćemo se znati zahvaliti kroz trajanje natjecateljske sezone koja će biti duga, i financijski zahtjevna. Tu se nadamo da ćemo naići na otvorena vrata svih onih koji bi nam mogli pomoći.

 

Također, ovim putem pozvali bi sve zainteresirane osnovnoškolce da se prijave za školu rukometa putem mail-a na rkardiaei@gmail.com ili na broj +385997990482. Prijave traju do 1.10.2021." - naveli su u priopćenju. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji