Ovo su rezultati u 5. kolu 46. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu
slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
12.4°C
Vrijeme za 28.11.2023.
28.11.2023. Danas
Max. 15°C Min. 9°C
Vrijeme za 29.11.2023.
29.11.2023. Sri
Max. 13°C Min. 7°C
Vrijeme za 30.11.2023.
30.11.2023. Cet
Max. 16°C Min. 8°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
0,9640
GBP
GBP
0,86671
USD
USD
1,0951
Ovo su rezultati u 5. kolu 46. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu
19.11.2023 | Sport
STOLNI TENIS

Ovo su rezultati u 5. kolu 46. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Autor: Libero Portal
Foto:
Utakmica između ekipa Ujedinjeno Konavle i Nobody nije odigrana jer je ekipa Nobody odustala od takmičenja u ovom prvenstvu stoga je ekipa Ujedinjeno Konavle dobila utakmicu bez igre 7:0

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Srđ rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Dragan Bodiroga, Drago Kasač i Robert Kralj ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Drago Kasač i Robert Kralj. U poraženoj ekipi, Milan Rezo ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.  

 

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu M3D rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Marko Venier i Joško Martinović ostvarili su isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

 

Ekipa Montovjerna pobjedila je ekipu Konavljanin rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Željan Matić (Montovjerna) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Damir Gleđ ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Dario Petković ostvario dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Damir Gleđ i Dario Petković.

 

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Milo Strražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Pavle Radonić i Ivo Šarić ostvarili svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za ekipu Lapad kolor donijeli su Luka Kulaš i Šimun Lukačević. U poraženoj ekipi, pored pobjede u paru, Luka Kulaš i Šimun Lukačević ostvarili svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Utakmica je bila izuzetno uzbudljiva i do zadnjeg meča neizvjesna, prije zadnjeg meča bio je rezultat 3 : 3 tako da je zadnji meč koji je bio u 5 setova odlučio pobjednika.

 

Nakon 5. kola na prva tri mjesta nalaze se ekipe Marinkolor s osvojenih 10 bodova, Ujedinjeno Konavle i Soul caffe s osvojenih 9 bodova.

 

Najbolji pojedinci nakon 5. kola su Marko Venier (Marinkolor), Joško Martinović (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Marinkolor).

 

Najbolji parovi nakon 5. kola su Damir Gleđ / Dario Petković (Montovjerna), Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Ujedinjeno Konavle) i Drago Kasač / Robert Kralj (Aragosa travel).

 

Najbolji parovi po ekipama nakon 5. kola su Ujedinjeno Konavle, Aragosa travel i Montovjerna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji