Izvanredne vijesti
povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
16.3°C
Vrijeme za 04.04.2020.
04.04.2020. Danas
Max. 19°C Min. 14°C
Vrijeme za 05.04.2020.
05.04.2020. Ned
Max. 21°C Min. 13°C
Vrijeme za 06.04.2020.
06.04.2020. Pon
Max. 18°C Min. 9°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,229743
GBP
GBP
8,670101
USD
USD
7,053179
EUR
EUR
7,624487
 Prezentacija društveno odgovornog zapošljavanja u hotelijerstvu i ugostiteljstvu
25.01.2019 | Vijesti
ASTRA CENTAR

Prezentacija društveno odgovornog zapošljavanja u hotelijerstvu i ugostiteljstvu

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Dubrovačka prezentacija za ugostitelje i hotelijere održat će se u ponedjeljak u hotelu Kompas

ASTRA CENTAR, međunarodna tvrtka za društveno odgovorno zapošljavanje održat će prezentaciju o mogućnostima zapošljavanja deficitarnih kadrova u turizmu i ugostiteljstvu dubrovačkim poslodavcima u ponedjeljak, 28. siječnja 2019. u hotelu Kompas Dubrovnik.

Suočeni sa sve težim i dubljim problemom nedostatka adekvatne radne snage u najvažnijoj nacionalnoj gospodarskoj djelatnosti, strategija očuvanja tržišne konkurentnosti u međunarodnim okvirima, nalaže nam iznaći što brža i što kvalitetnija rješenja.

Aster Impact, neprofitna organizacija sa sjedištem u SAD-u, dio je globalnog pokreta za stvaranje održive ekonomije, koja koristi tvrtke kao snagu društvenih promjena kako bi stvorila bolji svijet koji daje priliku potrebitima. Astra Centar je jedna od njezinih podružnica koja zajedno djeluje  sa Bdar Centrom u Saudijskoj Arabiji, IDP Heath u Kini te Cacaotopia u Latinskoj Americi.

Međunarodna licencirana tvrtka za zapošljavanje u deficitarnim zanimanjima „Astra centar“ već godinama uspješno djeluje na međunarodnom tržištu rada, a svoju poslovnu filozofiju  bazira na humanom pristupu i punoj posvećenosti svojim partnerima s obje strane, kako poslodavcima i njihovim tržišnim potrebama za zaposlenicima, jednako tako i potencijalnim zaposlenicima, educirajući ih, trenirajući i pripremajući za tražena radna mjesta.

Na dubrovačkoj prezentaciji „Astra centar“ predstavit će cjelokupan model kojim povezuje zaposlenika i poslodavca, od zaprimanja konkretnih zahtjeva za vještinama koje poslodavac traži, preko treninga zaposlenika za specifična tržišta i konkretne poslove, do rješavanja cjelokupne zakonske dokumentacije za uspješnu realizaciju ove suradnje i prezentacije svih uvjeta koje obje strane trebaju ispunjavati.

Cilj društveno odgovornog zapošljavanja je poslodavcima pružiti dugoročna rješenja, podizanje kvalitete usluge, poslovnu održivost i u konačnosti željeni ekonomski rezultat, a zaposlenicima uz osposobljavanje i kvalifikaciju za odabrana zaposlenja, pružiti sigurno poslovno i životno okruženje i integraciju u društvo  u koje dolaze, odnosno pripremiti ih za sve obveze koje će imati i vještine koje se od njih očekuju, ali i upoznati ih o svim pravima koja imaju u novoj sredini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji