Šire se dezinformacije o smrti dubrovačkog ginekologa. Ravnatelj bolnice: Nije se cijepio!
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
10.6°C
Vrijeme za 02.03.2021.
02.03.2021. Danas
Max. 15°C Min. 8°C
Vrijeme za 03.03.2021.
03.03.2021. Sri
Max. 15°C Min. 6°C
Vrijeme za 04.03.2021.
04.03.2021. Cet
Max. 15°C Min. 6°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,882857
GBP
GBP
8,777835
USD
USD
6,288620
EUR
EUR
7,575272
Šire se dezinformacije o smrti dubrovačkog ginekologa. Ravnatelj bolnice: Nije se cijepio!
20.01.2021 | Vijesti
BEŠĆUTNOST

Šire se dezinformacije o smrti dubrovačkog ginekologa. Ravnatelj bolnice: Nije se cijepio!

Autor: Libero Portal
Foto: LTV
Zgrožen sam bešćutnošću pojedinaca koji zloupotrebljavaju iznenadnu i preranu smrt kolege liječnika za širenje laži o uzroku njegove smrti i za najnižu vrstu antivakserske propagande - rekao je predsjednik Hrvatske liječničke komore

Nakon što je u 50. godini života naglo preminuo dubrovački ginekolog sa zagrebačkom adresom dr. Mario Kerner, koji je godinama radio u KB Sveti Duh, na društvenim mrežama, odnosno početno na profilu poznatog protivnika cijepljenja Srećka Sladoljeva pojavila se objava u kojoj stoji kako je dr. Kerner preminuo nakon što se cijepio Pfizerovim cjepivom protiv koronavirusa.

 

Sladoljev je objavio kako mu je, navodno, stigla poruka od neimenovane doktorice koja tvrdi kako je od prijateljice doktora Kernera saznala da je on u srijedu primio prvu dozu Pfizerovog cjepiva. Sladoljev dalje citira njezinu poruku, u kojoj se doktorica pita koliko sigurni možemo biti da je smrt liječnika bila nuspojava cjepiva.

 

Potom Sladoljev objavljuje i svoj odgovor doktorici. “Žao mi je. Da su mu posthumno napravili PCR, siguran sam da bi bio pozitivan. Tada bismo bili potpuno sigurni od čega je umro. Jedina sigurna dijagnoza je od Kovid-19”, napisao je.  

 

Budući da je Mario Kerner bio zaposlenik KB Sv. Duh, novinari Telegrama nazvali su ravnatelja navedene bolnice Mladena Bušića. “Mario Kerner 100 posto nije cijepljen”, odgovorio im je ravnatelj Bušić.

 

O svemu se oglasila i Hrvatska liječnička komora.

 

“Zgrožen sam bešćutnošću pojedinaca koji zloupotrebljavaju iznenadnu i preranu smrt kolege liječnika za širenje laži o uzroku njegove smrti i za najnižu vrstu antivakserske propagande. Kolega Kerner bio je vrstan liječnik, ali prije svega izniman čovjek. Ne pamtimo ovakav nemoralan postupak prema kolegama u hrvatskom zdravstvu.”, rekao je predsjednik HLK-a, dr. sc. Krešimir Luetić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji