Dubrovčani pohrlili na Sajam cvijeća kako bi uredili đardin i taracu FOTOGALERIJA
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
30.4°C
Vrijeme za 23.06.2021.
23.06.2021. Danas
Max. 30°C Min. 24°C
Vrijeme za 24.06.2021.
24.06.2021. Cet
Max. 33°C Min. 21°C
Vrijeme za 25.06.2021.
25.06.2021. Pet
Max. 32°C Min. 26°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,837505
GBP
GBP
8,736414
USD
USD
6,298943
EUR
EUR
7,493222
 Dubrovčani pohrlili na Sajam cvijeća kako bi uredili đardin i taracu FOTOGALERIJA
30.03.2019 | Vijesti
CVJETNA ČAROLIJA U GRUŽU

Dubrovčani pohrlili na Sajam cvijeća kako bi uredili đardin i taracu FOTOGALERIJA

Autor: Ivan Jukić/Libero Portal
Foto: Ivan Jukić/Libero Portal
Posjetitelji su zadovoljni ponudom i cijenom, sajam možete posjetiti do 16 sati

Tradicionalni Sajam cvijeća održava se danas u Gružu, a brojni Dubrovčani pohrlili su kako bi uredili đardin i taracu. Naime, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, u Parku Luja Šoletića u Gružu održava se Sajam i prodaja cvijeća po promotivnim cijenama. Stigli su brojni proizvođači iz svih krajeva. 

"Ovdje sam povodom Sajam u vašem gradu na koji već dolazimo preko 5 do 6 godina. Dolazimo na sva tri sajma bilo Gruž, Lapad...Inače je odaziv bio puno bolji, danas nešto nije baš, ali rano je još. Najviše nam se prodaju ljetnice, sve ljetnice idu, ništa se danas posebno ne izdvaja. Radimo na sve strane i svi se već dosta poznajemo. Ima nas s kontinenta troje ili četvero." kazala je Marina Bagić iz Kutine, prodavačica i vlasnica OPG-a koji se bavi proizvodnjom cvijeća.

Prodavači su zadovoljni, a još zadovoljniji su građani koji napokon imaju veći izbor biljaka za ukrasiti vrt. Istaknuli su kako je u Dubrovniku izrazito loša ponuda, a ovo je odlična prilika za kupnju po povoljnijim cijenama. Da je češće bilo bi bolje - naglasili su.

"Prodaja ide jako dobro, to je naša proizvodnja, sve je nastalo od naših ruku. Ima nas jedanaest u našem rasadniku, a radi se oko 3 do 4 mjeseca na ovom uzgoju. Proces je dug a naši su staklenici sada uništeni, nakon posljednje vremenske ne prilike. Otkriveno je sve, mučimo se i radimo. Naše je radno vrijeme osam sati, nemamo vremena ni odmoriti se ni marendati. To se osjeti na svemu, radu i proizvodu. Posao je posao, raditi se mora, ali samo da su nam plaće veće. Plaće nam se ne dižu, to je jedini problem, a radimo pod vedrim nebom bila kiša ili sunce. - požalila se djelatnica Vrtlara.

Posjetitelji su zadovoljni ponudom i cijenom, smatraju kako je ovo idealna prilika za urediti đardin ili taracu.

"Nabavila sam malo cvijeća za obnoviti mali đardin. Inače dolazim na ovaj sajam jer kod nas obično nema izbora. Ovo je idealna prilika za nešto nabaviti povoljnije." - zaključila je posjetiteljica Sajma.

Sajam je otvoren do 16 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji