Dječji vrtići Dubrovnik ulaze u digitalnu platformu Okitoki za lakšu i sigurnu komunikaciju s roditeljima
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
22.9°C
Vrijeme za 20.05.2024.
20.05.2024. Danas
Max. 23°C Min. 20°C
Vrijeme za 21.05.2024.
21.05.2024. Uto
Max. 25°C Min. 21°C
Vrijeme za 22.05.2024.
22.05.2024. Sri
Max. 24°C Min. 18°C
CHF
CHF
0,985500
GBP
GBP
0,856850
USD
USD
1,084400
Dječji vrtići Dubrovnik ulaze u digitalnu platformu Okitoki za lakšu i sigurnu komunikaciju s roditeljima
21.11.2023 | Vijesti
GRAD DUBROVNIK

Dječji vrtići Dubrovnik ulaze u digitalnu platformu Okitoki za lakšu i sigurnu komunikaciju s roditeljima

Autor: Libero Portal
Foto: Dječji vrtići Dubrovnik
Okitoki je digitalna platforma, odnosno aplikacija za mobilne uređaje, razvijena u suradnji s odgojiteljima, trenerima, edukatorima i roditeljima ciljano za dječje vrtiće te je prilagođena hrvatskom obrazovnom sustavu

Dječji vrtići Dubrovnik priključili su se digitalnoj platformi Okitoki razvijenoj za učinkovitu i sigurnu komunikaciju roditelja s ustanovama predškolskoj odgoja.

 

OKITOKI (1).jpg

 

Okitoki je digitalna platforma, odnosno aplikacija za mobilne uređaje, razvijena u suradnji s odgojiteljima, trenerima, edukatorima i roditeljima ciljano za dječje vrtiće te je prilagođena hrvatskom obrazovnom sustavu. Između ostalog omogućuje slanje obavijesti, fotografija i videozapisa te pomaže u boljoj organizaciji događanja i aktivnosti u dječjim vrtićima.

 

U tijeku su prijave roditelja u sustav nakon čega će Okitoki zamijeniti dosadašnje načine komunikacije korištene u vrtićima javne ustanove predškolskog odgoja i obrazovanja Dječji vrtići Dubrovnik. Po ispunjenju svih potrebnih tehničkih preduvjeta sustavu Okitoki pridružit će se i javna ustanova Dječji vrtić Pčelica. 

 

OKITOKI2.jpg

 

S ciljem osiguravanja sigurne platforme za predškolski odgoj, nova digitalna platforma Okitoki uvedena je 2020. godine kao inovativno rješenje koje na jednostavan način spaja roditelje s odgojiteljima i edukatorima.  Okitoki je u potpunosti usklađen s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i drugim relevantnim zakonima Europske unije i Republike Hrvatske koji se odnose na zaštitu osobnih podataka. To znači da se osobni podaci djece i njihovih roditelja kao i svih zaposlenika dječjeg vrtića, obrađuju s najvišim standardima sigurnosti i privatnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji