Izvanredne vijesti
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
12.3°C
Vrijeme za 29.03.2020.
29.03.2020. Danas
Max. 16°C Min. 9°C
Vrijeme za 30.03.2020.
30.03.2020. Pon
Max. 18°C Min. 7°C
Vrijeme za 31.03.2020.
31.03.2020. Uto
Max. 16°C Min. 11°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,181980
GBP
GBP
8,477970
USD
USD
6,906151
EUR
EUR
7,606435
 Međunarodnog sveučilišta Libertas
28.06.2017 | Vijesti
GRADONAČELNIK PRIMIO PREDSTAVNIKE

Međunarodnog sveučilišta Libertas

Autor: Libero Portal
Foto: Grad Dubrovnik
Tewary pokretač „Namaste Croatia“, inicijative pokrenute s ciljem promoviranja Hrvatske među turistima Južne Azije

Gradonačelnik Grada, Dubrovnika Mato Franković, primio je u utorak na inicijalni sastanak predstavnika Međunarodnog sveučilišta Libertas za upise na području Indije i Južne Azije, dekana i sveučilišnog profesora Shailesha Tewaryja. Prijemu su prisustvovale i dekanica Međunarodnog sveučilišta Libertas u Dubrovniku, Nada Raič, te voditeljica Studentske službe, Ivana Bajurin.

Gradonačelnik i njegovi gosti razgovarali su o mogućnostima suradnje najstarijeg privatnog sveučilišta u Hrvatskoj i Grada Dubrovnika, u kontekstu inicijativa koje je ovo sveučilište već pokrenulo na području Indije i Južne Azije s ciljem privlačenja izvrsnih studenata, koji bi se u našem gradu obrazovali u različitim programima koje nudi Sveučilište Libertas, između ostalih u područjima hotelijerstva gastronomije, diplomacije i međunarodnog poslovanja.

GRADONAČELNIK PRIMIO PREDSTAVNIKE Međunarodnog sveučilišta Libertas

GRADONAČELNIK PRIMIO PREDSTAVNIKE Međunarodnog sveučilišta Libertas

Gradonačelnik Franković je uz dobrodošlicu dekanu Tewaryju i predstavnicama Sveučilišta Libertas izrazio zadovoljstvo izloženim planovima za koje je rekao da obogaćuju ponudu preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih programa u Dubrovniku. „Pokretanjem novih studija, ali i gradnjom Studentskog doma Dubrovnik uistinu postaje sveučilišni grad“, kazao je Franković.

Uz sveučilišni rad, profesor Tewary ima bogato višedesetljetno međunarodno iskustvo rukovođenja velikim sustavima i u to u poljima proizvodnje, trgovine, uslužnih djelatnosti, avijacije, medija i sigurnosti. Bio je regionalni direktor zadužen za ljudske potencijale tvrtke G4S za područje Južne Azije. Jedan je od organizatora i pokretača „Namaste Croatia“, inicijative pokrenute s ciljem promoviranja Hrvatske među turistima Indije, Nepala, Šri Lanke i drugih država Južne Azije  s naglaskom na putovanja u formi iskustva i doživljaja destinacije.

GRADONAČELNIK PRIMIO PREDSTAVNIKE Međunarodnog sveučilišta Libertas

GRADONAČELNIK PRIMIO PREDSTAVNIKE Međunarodnog sveučilišta Libertas

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji