Prvi ovosezonski poraz u Gospinom polju
vedro, vjetrovito
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
11.7°C
Vrijeme za 18.04.2024.
18.04.2024. Danas
Max. 16°C Min. 10°C
Vrijeme za 19.04.2024.
19.04.2024. Pet
Max. 17°C Min. 11°C
Vrijeme za 20.04.2024.
20.04.2024. Sub
Max. 15°C Min. 9°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,969300
GBP
GBP
0,854000
USD
USD
1,063800
Prvi ovosezonski poraz u Gospinom polju
18.01.2020 | Vijesti
MNK SQUARE

Prvi ovosezonski poraz u Gospinom polju

Autor: Libero Portal
Foto: MNK Square
Futsal Dinama je napustio Gospino polje upisavši pobjedu 3:1

Nije išlo bez Mara Đuraša, Keka, Ante Daničića, kapetana Hrvoja Cvjetkovića i vratara Alena Turuka u utakmici MNK Sqaure protiv Futsal Dinama koji je slavodobitno napustio Gospino polje upisavši pobjedu 3:1. Najzaslužniji za veliko slavlje Zagrepčana bio je vratar Mario Herceg s čak 21 obranom. Drugi je ovo prvenstveni poraz momčadi MNK Square koja je nakon 11 odigranih utakmica ostala i dalje na šest pobjeda.

 

Prvi je zaprijetio Dinamo i to preko Jakova Mudronje, ali je Primić na njegov udarac bio spreman kao i na udarac Šulentića par sekundi kasnije. Najveću šansu za Square u 4. minuti propustio je Blago Gašpar nakon što je u dva navrata varkom izbacio dva igrača Futsal Dinama, ali u završnici akcije nije bio precizan. U 8. i 9. minuti bilježe se četiri prilike Squarea (Gašpar i Micevski te dva puta Džanković), ali je u svim pokušajima siguran na vratima Dinama bio Mario Herceg.

 

U 12. minuti velika šansa za Dinamo; na odbijenu loptu natrčao je Mužar, ali je Primić uz pomoć stative sačuvao mrežu netaknutom baš kao i nakon (odbijanca) udarca Mužara koji je otišao par metara poviše vrata. U 16. minuti nova šansa za Gašpara, ali ponovno u samoj završnici s oko 5-6 metara nije bio precizan. Svega minutu poslije Dinamo stiže do prednosti i to nakon što se Ivan Šulentić odlučio na prodor po strani te u završnici smireno pogodio iza Primića za 0:1!  Prijetili su nakon vodstva još Penava i Mudronja, međutim Primić je bio spreman kao i s druge strane Herceg koji je zaustavio odličnu šansu Mirka Hrkaća u 20. minuti!

 

Prvu šansu u nastavku imao je Hrkać, čiji udarac nakon asistencije Micevskog odlazi tik uz lijevu stativu. U 22. minuti indirekt, međutim gosti su se zaigrali u izvođenju te je rezultat ostao nepromijenjen. Nekoliko sekundi poslije fantastičan prodor Hrkaća, ali njegov siloviti udarac brani Herceg, a nakon toga i odbijanac na kojeg je natrčao Kuraja! Pokušao je potom u 24. minuti Džanković iz daljine no i na njegov pokušaj zagrebačka mreža ostaje netaknuta (nova obrana Hercega). U 26. minuti izravni crveni karton zaradio je Matej Perović nakon što je u izglednoj šansi nepropisno zaustavio Hrvoja Penavu. Minutu nakon isključenja, gosti koriste igrača više te stižu do povećanja prednosti preko Mihovila Prgometa (0:2)! U 33. minuti Pele je pokušao snažnim prizemnim udarcem iznenaditi Hercega, ali je i na ovaj udarac zagrebački vratar bio spreman! Tri minute poslije Pele je imao zicer; povukao je kontru te potom izašao sam pred Hercega, ali nije bio precizan u završnici udarca!

 

Četiri minute prije kraja susreta trenera Bačić zaigrao je na sve ili ništa, međutim gosti su preko vratara Maria Hercega, koji je pogodio preko cijelog igrališta, otišli na tri pogotka razlike (0:3)! U 39. minuti Kuraja i Pele su imali velike šanse, ali je u oba navrata Herceg ostao nesavladiv! U 40. minuti Mirko Hrkać pogodio je za konačnih 3:1.

 

Za Square su igrali Primić i Zrilić (vratari), Kuraja, Gašpar, Perović, Hrkać, Džanković, Rezo, Micevski, Konsuo i Pele. Prvenstvo se nastavlja za tri tjedna kada će naša momčad u goste Crnici u Šibenik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji