N1 Hrvatska i Libertas televizija potpisuju Ugovor o poslovnoj suradnji
slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
12.4°C
Vrijeme za 28.11.2023.
28.11.2023. Danas
Max. 12°C Min. 9°C
Vrijeme za 29.11.2023.
29.11.2023. Sri
Max. 13°C Min. 7°C
Vrijeme za 30.11.2023.
30.11.2023. Cet
Max. 16°C Min. 8°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
0,9640
GBP
GBP
0,86671
USD
USD
1,0951
N1 Hrvatska i Libertas televizija potpisuju Ugovor o poslovnoj suradnji
20.09.2023 | Vijesti
NACIONALNE VIJESTI U LOKALNOM PROGRAMU

N1 Hrvatska i Libertas televizija potpisuju Ugovor o poslovnoj suradnji

Autor: Libero Portal
Foto: N1
Nakon regionalnih Vijesti Libertas televizije, u 18 sati, gledatelji LTV-a mogu, u izravnom prijenosu, gledati Dnevnik N1 televizije

Televizija N1 i Libertas televizija, nakon potpisivanja Ugovora o poslovnoj suradnji, od ove jeseni započet će s razmjenom medijskih sadržaja i informacija. U programu N1 bit će više vijesti i kadrova iz Dubrovačke regije, a u Vijestima i programu Libertas televizije više nacionalnih vijesti.

 

Veselimo se suradnji s Libertas televizijom i prilici da naši gledatelji svakodnevno prate vijesti, javljanja uživo, razgovore s gostima te komentare i analize najvažnijih događaja iz Dubrovnika, u svijetu najpoznatijeg našeg grada po ljepoti i turizmu – izjavio je Tihomir Ladišić, direktor vijesti i programa N1. Inače, N1 posluje u okviru kompanije United Media, vodeće medijske grupacije u jugoistočnoj Europi. Produkcijski su centri N1 u Zagrebu, Sarajevu, Ljubljani i Beogradu. Prva je to regionalna i lokalna 24-satna multimedijska informativna platforma koja svoj sadržaj plasira na tržište od oko 20 milijuna potencijalnih gledatelja. N1 dostupan je putem operatera u Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji kao i diljem svijeta kroz OTT platformu NetTV Plus. Televizija N1 ekskluzivni je regionalni partner CNN-a i plasira programske sadržaje CNN-a koji su važni gledateljima u regiji. Oslanja se na bogato globalno iskustvo CNN-a i ostvaruje ekskluzivni pristup izvanrednim međunarodnim vijestima i prilozima.

 

- Povjerenje koje nam je urednički i produkcijski tim N1 televizije ukazao prihvaćanjem ponude za suradnju iznimno je veliki poticaj našem radu. Nadamo se kako će ova suradnja biti kvalitetan primjer i podstrek budućim suradnjama lokalnih i nacionalnih televizijskih kuća, na obostrano, a poglavito na zadovoljstvo gledatelja – izjavio je Mario Bukvić. v. d. glavnog urednika Libertas televizije.

 

LTV, zajedno s Libero portalom i Glasom Grada posluje u okviru Dubrovačkog medijskog centra. Libertas televizija program emitira preko vlastitih internetskih domena, aplikacije za pametne uređaje te preko niza domaćih i međunarodnih operatera. Osim toga LTV program emitira digitalno i zemaljskim putem na području Digitalne regije D9. Tako će i gledatelji koji televizijski program prate isključivo putem kućnih antena konačno dobiti priliku za gledanje, po mnogima, najobjektivnije i najvjerodostojnije, dnevne informativne emisje u Državi. Već od ponedjeljka, nakon regionalnih Vijesti Libertas televizije, u 18 sati, gledatelji LTV-a mogu, u izravnom prijenosu, gledati Dnevnik N1 televizije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji