slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
29.8°C
Vrijeme za 03.07.2020.
03.07.2020. Danas
Max. 30°C Min. 27°C
Vrijeme za 04.07.2020.
04.07.2020. Sub
Max. 29°C Min. 25°C
Vrijeme za 05.07.2020.
05.07.2020. Ned
Max. 29°C Min. 24°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,097550
GBP
GBP
8,381501
USD
USD
6,696288
EUR
EUR
7,556761
Prijem za nagrađene na Danima hrvatskog turizma
16.10.2019 | Vijesti
NAGRADA

Prijem za nagrađene na Danima hrvatskog turizma

Autor: Libero Portal
Foto: Grad Dubrovnik
Primili su danas dobitnike nagrada i priznanja na Danima hrvatskog turizma

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić primili su danas dobitnike nagrada i priznanja na Danima hrvatskog turizma.

 

Prijemu su prisustvovali nagrađeni pojedinci i predstavnici nagrađenih tvrtki kao i predstavnici ostalih finalista s područja Grada Dubrovnika. Sudionike prijema uvodno je pozdravio i čestitamo im gradonačelnik Franković, koji je ovom prilikom izložio sve ono na čemu Grad Dubrovnik u suradnji s partnerima radi na području upravljanja destinacijom, posebno se osvrnuvši na rješenja u prometu, ali i na predstojeća ulaganja u komunalnu infrastrukturu.  

 

U ime nagrađenih djelatnika u turizmu obratio se Ivan Sabljić, direktor regije za Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 5* i Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4*, ovogodišnji dobitnik turističke nagrade „Anton Štifanić“ u kategoriji pojedinca. On je između ostalog rekao da su ovakva priznanja značajna jer nisu samo odraz rada pojedinaca i kolektiva na koja se odnose, nego se preslikavaju i na čitavu destinaciju.

 

Uz Ivana Sabljića, u kategoriji „Čovjek – ključ uspjeha“, za najboljeg djelatnika u ugostiteljskom objektu proglašen je Stjepo Roko. Dragan Tomašević najbolji je djelatnik u cestovnom prijevozu, a Anita Petković proglašena je za najbolju turističku inspektoricu u Hrvatskoj. Prijemu je nazočio i Vlaho Sabljić, direktor Valamar Lacroma Dubrovnik, inače hotela pobjednika u kategoriji Kongresni hotel.

 

Na Danima hrvatskog turizma finalisti su u svojim kategorijama, podsjetimo, bili i hotel Argosy te hoteli Dubrovnik Palace, Bellevue, Excelsior i Kompas iz grupacije Jadranski luksuzni hoteli, putnička agencija Adriatic DMC, ACI marina Dubrovnik, hostel Euroadria i agencija Elite Travel te su kao finalisti svi primili priznanja organizatora.

 

Dani hrvatskog turizma tradicionalna su manifestacija u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, a koja je 3. i 4. listopada održana u Vinkovcima i Osijeku uz sudjelovanje preko tisuću sudionika iz hrvatskog turističkog sustava te iz poslovnog i društvenog života.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji