Sretno, kolega! Voditelj Libertas televizije Mislav Ćimić novi je glasnogovornik Sveučilišta u Dubrovniku
umjereno oblačno
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
19.3°C
Vrijeme za 08.05.2021.
08.05.2021. Danas
Max. 27°C Min. 18°C
Vrijeme za 09.05.2021.
09.05.2021. Ned
Max. 23°C Min. 16°C
Vrijeme za 10.05.2021.
10.05.2021. Pon
Max. 23°C Min. 15°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,866427
GBP
GBP
8,675630
USD
USD
6,233005
EUR
EUR
7,526977
Sretno, kolega! Voditelj Libertas televizije Mislav Ćimić novi je glasnogovornik Sveučilišta u Dubrovniku
13.04.2021 | Vijesti
NOVO RADNO MJESTO

Sretno, kolega! Voditelj Libertas televizije Mislav Ćimić novi je glasnogovornik Sveučilišta u Dubrovniku

Autor: Dajana Brzica
Foto: Libertas TV
Mislav Ćimić, novinar i voditelj Libertas televizije, inače magistar javnih medija, novi je glasnogovornik Sveučilišta u Dubrovniku

"Silno sam volio raditi na Libertas televiziji, Libero portalu i Glasu Grada, a poglavito u televizijskom mediju. Novo radno mjesto vidim kao priliku za osobni profesionalni rast u drugom smjeru, a opet u mojoj struci. Bit će mi zadovoljstvo stjecati još iskustva u odnosima s javnostima. Ljubav prema televiziji uvijek će ostati kao i divna prijateljstva koja sam stekao u ove pune dvije godine rada u ovoj redakciji", rekao je Mislav Ćimić. 

 

Posebno će pamtiti lijepe trenutke poput brojnih prijenosa uživo; Feste sv. Vlaha, dočeka Nove godine, emisija petkom, Galerije te razgovora s puno zanimljivih i različitih gostiju. 

 

"Posljednju godinu dana obilježila je pandemija i rad u vrlo izazovnim okolnostima, no redakcija Libertas televizije svoj posao obavljala je profesionalno i u tim teškim i neizvjesnim trenucima, nismo pokleknuli i uvijek smo se trudili, uvođenjem novih sadržaja, gledateljima i čitateljima u svakom trenutku dati provjerene i pravodobne informacije", rekao je Mislav. 

 

Mislav Ćimić rođen je 26. travnja 1993. godine u Dubrovniku. Završio je Jezičnu gimnaziju, a potom i preddiplomski studij „Mediji i kultura društva“ i diplomski studij „Mediji“ na Odjelu za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku - oba kao najbolji student u svojoj generaciji s diplomom summa cum laude (s prosjekom ocjena 5.00) te dvjema Rektorovim nagradama.

 

Za mladu osobu njegovo radno iskustvo u struci je impresivno: 

 

Tijekom studija aktivno sudjelovao u radu Sveučilišnog UNIDU radija i surađivao sa Sveučilišnom UNIDU televizijom. Honorarni je suradnik Hrvatskog radija Radio Dubrovnika od 2015. godine. Četiri ljeta radio u Press uredu Dubrovačkih ljetnih igara te četiri godine sudjelovao u realizaciji Good Food Festivala Dubrovnik, surađujući u Odjelu za komunikacijske taktike Turističke zajednice Grada Dubrovnika. Kao dio organizacijskog tima sudjelovao u organizaciji Festivala soli koji se od 2017. godine u rujnu održava u Stonu. Tri godine surađivao i na Dubrovačkom zimskom festivalu. Povremeno angažiran kao voditelj i moderator različitih događanja.

 

Na Sveučilištu u Dubrovniku od akademske godine 2018./2019. kao vanjski suradnik sudjeluje u izvođenju nastave u okviru kolegija „Uređivanje online glasila“.

 

Od svibnja 2019. godine kao novinar i voditelj zaposlen je na lokalnoj Libertas televiziji. Aktivno se služi engleskim i njemačkim jezikom u govoru i pismu te je položio stručni ispit za turističkog vodiča na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku za područje Dubrovačko-neretvanske županije. 

 

Za Mislava Ćimića cijela redakcija Libertas televizije, Libero portala i Glasa Grada ima samo riječi hvale, kako za voditelja i kolegu, tako za čovjeka i prijatelja. Iako tužni zbog odlaska na novo radno mjesto, sretni smo zbog njegovog odabira i nove prilike, iskustva i izazova. 

 

Što na kraju reći nego: Sretno, kolega! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji