potpuno oblačno, vjetrovito
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
14.7°C
Vrijeme za 20.11.2019.
20.11.2019. Danas
Max. 15°C Min. 12°C
Vrijeme za 21.11.2019.
21.11.2019. Cet
Max. 13°C Min. 11°C
Vrijeme za 22.11.2019.
22.11.2019. Pet
Max. 14°C Min. 9°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
-0.24%
CHF
CHF
6,774115
-0.36%
GBP
GBP
8,685494
-0.11%
USD
USD
6,717190
-0.02%
EUR
EUR
7,433914
Okusi tradicije trećeg dana Good Fooda Festivala
17.10.2019 | Vijesti
ODRŽANA RADIONICA

Okusi tradicije trećeg dana Good Fooda Festivala

Autor: Libero Portal
Foto: Good Food festival
Treći dan Good Food Festivala obilježili su raznovrsni okusi i mirisi tradicije, a pred nama su najsadržajniji dani festivala

Trećeg festivalskog dana u prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala se radionica spravljanja tradicionalnih juha, u izvedbi Gourmet Experience, a Jadranka Ničetić I Antonija Medo, na popodnevnoj radionici pokazale su kako napraviti ukusnu tortu od naranče.

 

 

U petak, 18.listopada u 10 sati, u prostorijama udruge Deša u Lazaretima, održat će se druga radionica pripreme tradicionalnih slastica, točnije štrudela od jabuka s mrkatunjama. Marina Žibert Ercegović, u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika u 11 sati, održat će predavanje o tome kako složiti jelovnik, ali I kako “obično” jelo pretvoriti u restoransko. Vrijedne predstavnice iz Gourmet Experience, Sandra Rončević i Karmela Karlović, u TZ-u u 17 sati, pokazat će nam kako napraviti poznatu, bogatu i kremasto-slojevitu slasticu iz Međimurja, Međimursku gibanicu.

 

 

Podsjećamo na Tjedan dubrovačkih restorana, festivalski program koji donosi i vinokušnje, gastro ture te posebnu festivalsku ponudu slastica u pastićerijama i hotelima, a sve možete pogledati na idućem linku http://bit.ly/33jQa0Y .

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji