povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
28.9°C
Vrijeme za 14.08.2020.
14.08.2020. Danas
Max. 29°C Min. 26°C
Vrijeme za 15.08.2020.
15.08.2020. Sub
Max. 29°C Min. 25°C
Vrijeme za 16.08.2020.
16.08.2020. Ned
Max. 29°C Min. 23°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,952287
GBP
GBP
8,294160
USD
USD
6,354908
EUR
EUR
7,477185
Ivan Pernar podržao trostrukog ubojicu iz Splita
12.01.2020 | Vijesti
OPRAVDAO NJEGOV ČIN

Ivan Pernar podržao trostrukog ubojicu iz Splita

Autor: Libero Portal
Foto: FB/Izrezak
Policija je otkrila da nije rješenje da građani uzimaju pravdu u svoje ruke

Saborski zastupnik Ivan Pernar podržao je trostrukog splitskog ubojicu. Kaže da je njegov čin opravdan ako su mu ubijeni prijetili nasiljem. Policija je na današnjoj press-konferenciji otkrila detalje brutalnih ubojstava i poručila da nasilje nije rješenje, odnosno da nije rješenje da građani uzimaju pravdu u svoje ruke.

 

"Pratio sam slučaj u Splitu gdje je mladić kalašnjikovom smaknuo troje ljudi, policija kaže da svi ubijeni imaju desetke kaznenih prijava, što daje za naslutit da su se bavili kriminalom.

 

Međutim, posebno mi je bio intrigantan detalj da osumnjičeni ubojica nikad nije prijavio prijetnje policiji.

 

Baš iz tog razloga želim s vama podijelit iskustvo prijetnje izravnim nasiljem koju sam doživio i prijavio policiji. Do današnjeg dana, usprkos davanju iskaza, detaljnom opisu osumnjičene osobe, prisutnosti svjedoka i snimkama videokamera, policija nije privela, prijavila i izvela na sud tu osobu.

 

Što u prijevodu znači da zakon ne važi ni za mene kao saborskog zastupnika i da zapravo prijavljivati za prijetnju postaje besmisleno jer policija ne radi svoj posao.

Ako ne važi za mene, potpuno mi je razumljivo zašto osumnjičeni trostruki ubojica nije išao prijaviti osobe koje mu prijete policiji jer čak i da mu jesu prijetile, siguran sam da bi i dalje ostale na slobodi kao što su ostale i nakon svih tih kaznenih prijava.

 

Iz tog razloga smatram, ukoliko mu 3 navedene osobe uistinu jesu prijetile nasiljem i maltretirale ga, da je njegov čin opravdan.

 

Ukoliko nisu, treba ga najstrože osuditi, ukoliko jesu i ukoliko se uistinu radi o ljudima koji su se bavili kriminalom, odnijet ću Filipu Zavadlavu kolače u zatvor jer smatram da policija ne radi svoj posao i ne štiti društvo od kriminala u mjeri u kojoj bi to trebala", napisao je Pernar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji