slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
29.8°C
Vrijeme za 03.07.2020.
03.07.2020. Danas
Max. 30°C Min. 27°C
Vrijeme za 04.07.2020.
04.07.2020. Sub
Max. 29°C Min. 25°C
Vrijeme za 05.07.2020.
05.07.2020. Ned
Max. 29°C Min. 24°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,097550
GBP
GBP
8,381501
USD
USD
6,696288
EUR
EUR
7,556761
Jug Adriatic osiguranje - novo ime za nove pobjede
17.10.2019 | Vijesti
POTPISAN UGOVOR

Jug Adriatic osiguranje - novo ime za nove pobjede

Autor: Libero Portal
Foto: VK Jug
Svečano je potpisan generalni sponzorski ugovor između dubrovačkog vaterpolskog kluba Jug i Adriatic osiguranja

U četvrtak, 17. listopada, na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama VK Jug Adriatic osiguranje svečano je potpisan generalni sponzorski ugovor između dubrovačkog vaterpolskog kluba Jug i Adriatic osiguranja. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Adriatic osiguranja Goran Jurišić i predsjednik kluba Tomislav Dumančić. Suradnju prati i novi naziv kluba - VK Jug Adriatic osiguranje, a prisutnim novinarima i gostima predstavljeni su i novi vizuali kluba.

 

 

Ugovor je potpisan na razdoblje od pet godina.

 

 

„Adriatic osiguranje prepoznalo je vrhunske sportaše i odlične domaće i svjetske rezultate najuspješnijeg sportskog društva u Hrvatskoj. S obzirom na to da će klub uskoro obilježiti 100 godina postojanja, izuzetno nas raduje da će suradnja biti obilježena i tom velikom brojkom. Kroz buduću, dugogodišnju suradnju želimo biti njihova podrška i njihov vjetar u leđa, želimo im pružiti oslonac u ostvarenju još boljih sportskih ostvarenja“, izjavio je ovom prigodom Goran Jurišić, predsjednik Uprave Adriatic osiguranja.

 

 

Predsjednik kluba Tomislav Dumančić izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, posebno se osvrnuvši na novo ime koje klub nosi. „U sportu uvijek težite većem, boljem, želite nadmašiti sebe. Drago nam je što je Adriatic prepoznao naš sportski duh i što će nam u narednih pet godina biti partner na svim naši plovidbama. U novu sezonu ulazimo jači i bolji nego ikad, a drago nam je što ćemo svoj 100. rođendan proslaviti u ovako dobrom društvu“, istaknuo je.

 

 

Ova suradnja predstavlja više od samog ugovora o sponzorstvu, jer se njome osigurava daljnje uspješno djelovanje VK Jug Adriatic osiguranja kao jednog od simbola Republike Hrvatske na međunarodnoj razini, kao i podizanje novih generacija talenata koji će osvajati bazene, dizati tribine u zanosu na noge i donositi Hrvatskoj vrijedne nagrade. Vjerujemo da će buduća plovidba pod zajedničkom zastavom VK Juga i Adriatic osiguranja služiti na čast i ponos širokoj publici te ostvarivanju zajedničkih ciljeva promocije kako ovog sporta tako i naše zemlje.

 

 

Adriatic osiguranje već 27 godina pruža više od 150 vrsta proizvoda iz područja osiguranja kroz cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu. Uspjeh temelji na promišljenoj strategiji, inovativnom i dinamičnom pristupu i orijentiranosti na klijente, što je rezultiralo zauzimanjem 3. mjesta na ljestvici neživotnih osiguranja. Ove godine Adriatic je napravio veliki poslovni iskorak na tržište Europske unije i proširio svoje poslovanje na tržište Republike Italije, otvorivši poslovnice u Trstu i Udinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji