Zadnji intervju Crne udovice za Libertas TV: Skupljali smo novac za prvi album, ali uživali smo kao pravi rokeri! (VIDEO)
umjereno oblačno
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
26.5°C
Vrijeme za 28.09.2021.
28.09.2021. Danas
Max. 25°C Min. 20°C
Vrijeme za 29.09.2021.
29.09.2021. Sri
Max. 24°C Min. 19°C
Vrijeme za 30.09.2021.
30.09.2021. Cet
Max. 24°C Min. 18°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
6,907712
GBP
GBP
8,773175
USD
USD
6,405108
EUR
EUR
7,491414
Zadnji intervju Crne udovice za Libertas TV: Skupljali smo novac za prvi album, ali uživali smo kao pravi rokeri! (VIDEO)
18.08.2021 | Vijesti
SJEĆANJE NA DAVORA ERCEGA

Zadnji intervju Crne udovice za Libertas TV: Skupljali smo novac za prvi album, ali uživali smo kao pravi rokeri! (VIDEO)

Autor: Libero Portal
Foto: LTV
U sjećanje na Davora Ercega koji nas je jučer u 53. godini života napustio, pogledajte njegov zadnji intervju za Libertas TV 2018. godine na kraju kojeg je i zapjevao

Video

Članovi kultnog dubrovačkog banda Crna udovica gostovali su na blagdanskoj kućici Libertas televizije u prosincu 2018. godine gdje su najavili svoj koncert te zapjevali pred našim kamerama.

 

U sjećanje na Davora Ercega koji nas je jučer u 53. godini života napustio, prenosimo intervju.

 

Željko Mirović Miš najavio je tada koncert Crne udovice 28. prosinca u šatoru u Gružu, s nekoliko dana zakašnjenja od prvog najavljenog koncerta.

 

Davor Erceg za Libertas TV rekao je kako publiku očekuje jedna dobra priča, stara priča koja ih uvijek prati, dobre stare pjesme te iznenađenja uz drage goste i prijatelje koji se s njima druže cijelo vrijeme, otkad Crna udovica postoji.

 

"Mislim da će ljudima biti jako dobro i da će uživati u svemu što im tu večer budemo pružili što se svirke tiče", rekao je tada Davor Erceg. Pred koncert ih je posebno veselila upravo svirka koja je, složili su se članovi banda, "dobro nabrijana".

 

"To će biti bomba" - složili su se tada članovi banda. 

 

Davor Erceg se tijekom razgovora prisjetio svog početka u Crnoj udovici i vremena kad su izdali svoj prvi album. Bilo je to jedno sasvim drugo vrijeme, kojeg se danas s nostalgijom prisjećamo... 

 

"U to doba je bilo jako teško doći do snimanja albuma iz razloga što je i financijski bilo teško pa smo bili prisiljeni raditi neke stvari koje i nismo željeli kao i neke svirke i gaže na kojima bi skupljali novac da bi mogli poći u Sarajevo i taj album napraviti. Kad smo prvu snimku napravili, nešto nije bilo korektno pa smo se morali ponovno vraćati i ponovno snimati materijal. Ali bilo je fantastično, spavali smo u Hotelu Europa, uživali smo kao pravi rokeri!", ushićeno je pričao Davor.      

 

Mnogi sugrađani danas se prisjećaju tog koncerta u Gružu, ali i mnogobrojnih drugih tijekom njihove lijepe glazbene karijere, na društvenim mrežama jučer i danas dijele snimke, fotografije i stihove kojim se opraštaju od neprežaljenog Davora...

 

Cijeli razgovor i Davorovu pjesmu na kraju pogledajte na snimci

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji