jak vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
3.8°C
Vrijeme za 15.01.2021.
15.01.2021. Danas
Max. 1°C Min. 1°C
Vrijeme za 16.01.2021.
16.01.2021. Sub
Max. 5°C Min. -2°C
Vrijeme za 17.01.2021.
17.01.2021. Ned
Max. 3°C Min. -3°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,035203
GBP
GBP
8,524926
USD
USD
6,242945
EUR
EUR
7,572692
Ovih 10 TOP poslodavaca zapošljava u Dubrovačko-neretvanskoj županiji
25.06.2020 | Vijesti
TRAŽITE POSAO?

Ovih 10 TOP poslodavaca zapošljava u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: Libero Portal
Foto: Moj posao
Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

 

Emmezeta, trgovački lanac u maloprodaji namještaja, multimedije, bijele tehnike, te opreme za uređenje doma s prodajnim centrima u većini europskih zemalja, zbog poslovne ekspanzije traži skladištare (m/ž), stolare - montažere (m/ž), blagajnike (m/ž), prodavače (m/ž) te asistente u nabavi namještaja (m/ž) u Dubrovniku. Očekuje vas rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlični međuljudski odnosi te prilika za osobni i profesionalni razvoj. Rok prijave je 03.07. Aplicirajte!

 

Obrt Tehnomobil iz Metkovića traži elektroinstalatera (m/ž) koji će postavljati, ispitivati, stavljati u pogon i održavati niskonaponske instalacije i postrojenja za raspodjelu električne energije, antenske i komunikacijske instalacije, uzemljenja i gromobrane te postrojenja za izjednačavanje potencijala, rasvjetnih uređaja i rezervnih izvora električne energije. Od kandidata se očekuje samostalnost. Glavni uvjet za zapošljavanje je pet godina radnog iskustva. Očekivana neto plaća je 6.500 kuna. Za više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 22.07., kliknite na link.

 

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže farmaceuta (m/ž) i farmaceutskog tehničara (m/ž) u Dubrovniku. Farmaceut će biti zadužen za izdavanje lijekova na recept i bez recepta te za stručno savjetovanje pacijenata. Idealan profil za ovu poziciju je magistar farmacije, ima odobrenje za samostalan rad te odlične organizacijske i koordinacijske vještine. Očekuje se visoka motiviranost i odgovornost. Farmaceutski tehničar bit će zaduženi za rad u laboratoriju, prijem i smještanje lijekova i ostalih proizvoda, vođenje evidencija te za izdavanje lijekova. Za ovu poziciju potrebno je imati srednjoškolsko obrazovanje te položen stručni ispit. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

 

MGA Nekretnine d.o.o. iz Metkovića traže zidara (m/ž) i tesara (m/ž). Poslodavac očekuje da imate završenu trogodišnju srednju školu i minimalno pola godine radnog iskustva. Rok prijave je 31.07.

 

Pizza Shop d.o.o. traži radnika za poziciju marketinški stručnjak (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Od kandidata se očekuje barem jedna godina radnog iskustva. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za koordinaciju svih PR i komunikacijskih aktivnosti, pripremu promotivno-tehničkih materijala i alata, proaktivnu komunikaciju prema medijima i agencijama, sudjelovanje u kreiranju marketinške i prodajne strategije, uređivanje sadržaja web stranica i društvenih mreža te za obavljanje drugih srodnih poslova. Poslodavac traži odgovornu, motiviranu i pozitivnu osobu te osigurava smještaj. Ostale detalje natječaja možete potražiti na linku.

 

Poduzeće INK-KUZMAN zapošljava na poziciji kuhinjski radnik (m/ž) za obavljanje pomoćnih poslova u kuhinji. Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac osigurava zajednički smještaj i očekuje barem 2 godine radnog iskustva. Nudi se ugovor na neodređeno. Za više detalja o natječaju i o načinu prijave kliknite na poveznicu.

 

IN LINE d.o.o. traži tri keramičara (m/ž). Mjesto rada je grad Metković, a rok prijave 23.07. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a očekuje barem dvije godine iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

 

Obrt za ugostiteljstvo, ribarstvo i izmamljivanje ronilačke opreme Adriatic planira zaposliti konobara (m/ž) u naselju Orebić. Za prijavu morate imati završenu osnovnu školu te minimalno 2 godine radnog iskustva. Riječ je o sezonskom poslu te je smještaj osiguran za vrijeme trajanja radnog odnosa. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

 

Andromeda Group traži 3 sobara (m/ž) u naselju Žrnovo. Rok prijave je 10.07. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za održavanje čistoće u sobama. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Ovaj posao je odličan i za one koji još nisu imali prilike raditi, zato što se iskustvo ne očekuje. Za više informacija kliknite na poveznicu.

 

Poduzeće Mozaik iz Dubrovnika planira zaposliti kuhara (m/ž). Idealan kandidat je samostalna osoba. Od radnog iskustva je važnija motivacija za rad. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 09.07. možete pronaći na linku.

 

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji