vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
20.9°C
Vrijeme za 22.10.2020.
22.10.2020. Danas
Max. 18°C Min. 12°C
Vrijeme za 23.10.2020.
23.10.2020. Pet
Max. 20°C Min. 11°C
Vrijeme za 24.10.2020.
24.10.2020. Sub
Max. 20°C Min. 14°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,067136
GBP
GBP
8,317929
USD
USD
6,418138
EUR
EUR
7,575970
Tražite posao? Donosimo najnovije oglase u Dubrovniku i županiji
24.09.2020 | Vijesti
U SURADNJI S PORTALOM POSAO.HR

Tražite posao? Donosimo najnovije oglase u Dubrovniku i županiji

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž) u Korčuli i Pločama. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 30.9. Prijavite se.

 

Radio Delta d.o.o. zapošljava voditelja marketinga, oglašavanja i promocije (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 30.9. Posao se sastoji od prodaje usluga radija i portala, ugovaranja zakupa medijskog prostora, osmišljavanja marketinških kampanja i slično. Više na linku.

 

Proizvodno trgovačko ugostiteljsko uslužni obrt Babić traži pekara (m/ž). Mjesto rada je Blato, a rok prijave 30.9. Uvjet je srednja stručna sprema. Rad se odvija noću. Detalje provjerite ovdje.

 

Ugostiteljski obrt Unka zapošljava konobara (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 30.9. Posao obuhvaća posluživanje pićima i napitcima, održavanje čistoće i izdavanje računa. Više na linku.

 

LFM interijeri zapošljavaju montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 7.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

 

Pepino j.d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 30.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a iskustvo nije važno. Posao obuhvaća prijem robe, prijevoz po skladištu, utovar i istovar robe. Provjerite više ovdje.

 

WPD Adria d.o.o. zapošljava specijalista za podršku poslovanju i komunikacije (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 5.10. Uvjeti su visoka stručna sprema društvenog smjera, organizacijske vještine, spremnost na timski rad, samoinicijativnost i ostalo. Provjerite više na linku.

 

Straževac d.o.o. traži građevinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Babino Polje, a rok prijave 3.10. Poslodavac osigurava smještaj. Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme uz probni rok od šest mjeseci. Provjerite kako aplicirati.

 

Stomatološka ambulanta Dr. Sanja Radić Miović zapošljava asistenta u ambulanti dentalne medicine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 1.10. Potrebna je godina dana radnog iskustva i završena srednja škola. Više o poslu na linku.

 

Medius d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 3.10. Poželjno je prethodno radno iskustvo i položen stručni ispit, ali nije uvjet. Detalje provjerite ovdje.

 

Sretno kandidatima!

 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji