Pemo: Zaražena djelatnica putovala je s ostalim zaposlenicima, provodi se dezinfekcija svih poslovnica
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
11.4°C
Vrijeme za 19.04.2024.
19.04.2024. Danas
Max. 18°C Min. 11°C
Vrijeme za 20.04.2024.
20.04.2024. Sub
Max. 16°C Min. 9°C
Vrijeme za 21.04.2024.
21.04.2024. Ned
Max. 14°C Min. 8°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
0,970400
GBP
GBP
0,856280
USD
USD
1,067900
Pemo: Zaražena djelatnica putovala je s ostalim zaposlenicima, provodi se dezinfekcija svih poslovnica
06.04.2020 | Vijesti
UPUTILI SLUŽBENI DOPIS

Pemo: Zaražena djelatnica putovala je s ostalim zaposlenicima, provodi se dezinfekcija svih poslovnica

Autor: Libero Portal
Foto: Google maps/Izrezak
Pemo inače svakodnevno provodi mjere dezinfekcije prije, tijekom i poslije radnog vremena, priopćili su

U cijelosti prenosimo priopćenje Pema vezano uz zaraženu djelatnicu.

 

"S ciljem informiranja javnosti, ovim putem potvrđujemo kako je temeljem epidemiološkog testiranja, čiji su rezultati danas službeno potvrđeni, jedna naša djelatnica iz trgovine Pemo u naselju Solitudo, pozitivna na Covid -19 virus.

 

Odnosna zaposlenica je bila na godišnjem odmoru od nedjelje 29.03. te se po povratku na radno mjesto u četvrtak 02.04., zbog slabosti, javila poslovođi i taj dan nije radila u trgovini sa kupcima niti je bila u bliskom kontaktu sa zaposlenicima.

 

Surađujemo sa nadležnim službama radi uspostave kontakata sa kojima je odnosna zaposlenica bila u dodiru. Nakon utvrđivanja svih činjenica vezano za navedeni slučaj, poslovnica je zatvorena za rad 6.4.u 16:06 sati, te je u 17:30 sati obavljena dezinfekcija prostorija od strane ovlaštene tvrtke Krmek d.o.o.

 

Obzirom kako je 02.04. zaposlenica putovala službenim prijevozom organiziranim od strane naše tvrtke s ukupno 9 zaposlenika i vozačem, sukladno preporuci i uputi HZJZ, odnosni zaposlenici i vozač iako ne osjećaju nikakve simptome su poslani odmah u samoizolaciju u vlastitom domu.

 

Unatoč činjenici kako Pemo redovito poduzima sve potrebne mjere vezano za redovnu dezinfekciju poslovnica kao i zaštitu zaposlenika i kupaca, radi dodatne prevencije smo angažirali i ovlaštenu tvrtku Krmek d.o.o. za detaljnu dezinfekciju svih ostalih poslovnica.

 

Pemo inače svakodnevno provodi mjere dezinfekcije prije, tijekom i poslije radnog vremena u što spadaju - dezinfekcije prostora, predmeta (kase, ručke, ručke košara, kolica, pos aparati, blagajne, podovi, staklene površine itd….), te je također postavljen je određen broj plexiglax barijera u cilju zaštite  blagajnica i kupaca, a svi zaposlenici su dužni imati rukavice i maske te držati propisanu udaljenost od druge osobe. Osim toga na blagajnama se nalaze i dezificijensi za ruke.

 

Kako su sve dezinfekcijske mjere poduzete i uredno izvršene, ovim putem želimo obavijestiti naše kupce da će prodavaonica Solitudo od 07.04. raditi redovno radno vrijeme od 8:00 sati – 17:00 sati.

 

Sigurnost kupaca i zaposlenika je na prvom mjestu, te svakako pozivamo naše kupce a i zaposlenike da se pridržavaju preporuka Stožera Civilne Zaštite i HZJZ", priopćili su iz Pema.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji