U Nadzorni odbor društva TUP d.d. predloženi su Zlatko Begušić, Ivan Ljubičić i Andrej Greguš (VIDEO)
pretežno vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
20.5°C
Vrijeme za 22.05.2022.
22.05.2022. Danas
Max. 23°C Min. 16°C
Vrijeme za 23.05.2022.
23.05.2022. Pon
Max. 22°C Min. 17°C
Vrijeme za 24.05.2022.
24.05.2022. Uto
Max. 24°C Min. 18°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,319864
GBP
GBP
8,881136
USD
USD
7,116650
EUR
EUR
7,536532
U Nadzorni odbor društva TUP d.d. predloženi su Zlatko Begušić, Ivan Ljubičić i Andrej Greguš (VIDEO)
13.05.2022 | Vijesti
VIJESTI LIBERTAS TELEVIZIJE

U Nadzorni odbor društva TUP d.d. predloženi su Zlatko Begušić, Ivan Ljubičić i Andrej Greguš (VIDEO)

Autor: Libero Portal
Foto: LTV
Donosimo što podstanari TUP-a očekuju

Video

Zlatko Begušić, Ivan Ljubičić i Andrej Greguš imenovat će se članovima Nadzornog odbora društva TUP d.d. Prijedlog odluke nalazi se i u Narodnim Novinama, a za potvrdu se čeka 20.lipnja kada će se održati sljedeća skupština. 

 

“Pa u najmanju ruku očekujemo dobru suradnju kao s upravom na odlasku. I mislim, surađivat ćemo na isti način, jedini koji mi znamo - a to je, nadamo se, nekakav razgovor i obostrano poštovanje i iskreni pristup i nadamo se, prije svega, jedna zajednička vizija”, govori Krešo Glavinić, TUP.

 

Ekipa iz inicijative TUP urbana četvrt ostaje pri svojim idejama i vizijama, a od cijele nove uprave svakako očekuju uzajamno razumijevanje. 

 

“U Dvorištu TUP drago nam je vidjeti kako su dvoje od troje osoba u Nadzornom odboru mladi ljudi. Ivan Ljubičić, mladi otac koji živi u Gružu, sigurno je upoznat s nedostatkom ponude za mlade roditelje u Gružu, na čemu se u Dvorištu TUP puno radi. Andrej Greguš, zaljubljenik u prirodu, sigurno će vidjeti kako se ovdje okupljeno društvo bavi upravo promoviranjem ekologije i svjesnosti o zdravijem, održivijem načinu života”, rekao je Nino Glavinić.

 

“Urbana četvrt” iz mjeseca u mjesec opravdava ime koji su im prvo nadjenuli građani, pa onda i oni sami, a cilj je ostao isti i jasan - rješavati potrebe građana. 

 

“Evo vidjet ćemo. Ja osobno znam te ljude, za recimo Ivana Ljubičića, kojeg znam dugo godina i koji mi je susjed mogu reći da je izvrstan čovjek. O kompetencijama ne bi govorio i ne znam, znam da je odvjetnik, ali evo nadam se i osobno i kao predstavnik inicijative da ćemo gujarati prema istom smjeru, a to je jedan javni interes i da ćemo zajedno rješavati nekakve potrebe građana”, govori Krešo Glavinić, TUP.

 

A u gradske tvrtke, Nadzorne odbore i druga tijela ide se uvijek istom linijom. 

 

“Osobno bih volio, ne kao predstavnik, nego kao Krešo Glavinić, volio da živimo u državi đe se sva ta mjesta biraju na jednom javnom pozivu, a ne po nekoj stranačkoj liniji”, tvrdi Krešo Glavinić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji