pretežno oblačno
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
28.3°C
Vrijeme za 19.09.2020.
19.09.2020. Danas
Max. 26°C Min. 23°C
Vrijeme za 20.09.2020.
20.09.2020. Ned
Max. 26°C Min. 21°C
Vrijeme za 21.09.2020.
21.09.2020. Pon
Max. 26°C Min. 20°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,004293
GBP
GBP
8,254649
USD
USD
6,360608
EUR
EUR
7,537320
Suradnja se nastavlja: Prijenos Konovizije i dalje na Libertas televiziji!
16.09.2020 | Zanimljivosti
MEDIJSKI PARTNER OD POČETKA

Suradnja se nastavlja: Prijenos Konovizije i dalje na Libertas televiziji!

Autor: Libero Portal
Foto: Željko Tutnjević / Libero Portal
Prijenos uživo 12. veljače 2021. godine u 20 sati na Libertas TV-u te Konovizija TV-u na web stranici Konovizije

Četiri godine Konovizije, četiri godine prijenosa Konovizije na Libertas TV-u: Konovizija i Libertas TV nastavljaju suradnju i na idućoj Konoviziji!

 

Konovizija 2021. će po mnogom čemu biti posebna – od situacije s koronavirusom do brojnih iznenađenja koje pripremamo. Neka iznenađenja poput Konovizija TV-a i Kate Lujo, koja se priključuje konovizijskom timu, su već objavljena, a neka se još uvijek drže u tajnosti te će biti predstavljena tijekom idućih mjeseci.

 

Međutim, postoje i stvari koje su konstanta, a jedna od njih je i suradnja s Libertas TV-om koji je medijski partner Konovizije od samog početka, pa će tako i 12. veljače 2021. od 20 sati prijenos uživo četvrtog izdanja natjecanja konavoskih mjesta i sela u pjevanju ići na LTV-u.

 

„Naš je cilj dovesti Konoviziju u što je moguće više domova, a iako ćemo u sklopu Konovizija TV projekta prenositi natjecanje konavoskih mjesta u pjevanju na našoj web stranici, naša je svojevrsna dužnost, obzirom na veliku zainteresiranost, omogućiti mašim gledateljima uživanje u Konoviziji i putem TV prijemnika jer televizija je ipak televizija. Obzirom na to da u ovom trenutku ne znamo kakva će epidemiološka situacija biti u veljači i hoće li se Konovizija moći održati pred publikom, odluka o medijskom partneru nikada nije bila važnija, ali istovremeno i lakša jer pouzdanog partnera imamo u televiziji čiju su počeci bili nekako kada i naši, koja nas prati od samog početka i na koju smo naviknuli, ne samo mi u organizaciji nego i naši gledatelji.“ riječi su Tonija Čeovića.

 

„Libertas televizija je i ove godine ekskluzivni medijski pokrovitelj Konovizije. U vremenima brojnih epidemioloških mjera iznimna nam je čast da i se usprkos svemu, ove godine pjesma iz Konavala čuje i vidi nadaleko. Libertas televizija alat je za preskakanje korone, pa će opet svi preko malih ekrana uživati u prijenosu uživo Konovizije te na taj način osjetiti posebnu konovizijsku atmosferu. Ove godine osim preko malih ekrana, Konoviziju ćete moći pratiti i preko Live streama Libertas televizije, facebook stranice Libertas televizije te već poznatih kanala na Maxtv-u, Total tv-u, Evo tv-u i ostalim providerima. LTV će osim toga predstaviti sve kandidate u posebnim emisijama, te se veselimo ponovnom druženju.“ objasnila je direktorica LTV-a Nina Stragarac Božanja.

 

Samu produkciju prijenosa će raditi Konovizija, a prijenos uživo će se 12. veljače 2021. godine emitirati uživo na Libertas TV-u te Konovizija TV-u na web stranici Konovizije. Libertas TV se može pratiti na kanalu 822 Max TV-a, kanalu 724 na B-netu, kanalu 726 na A1, kanalu 142 na A1 IPTV, kanalu 715 na Iskonu, kao i na Evo TV-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji