Kristina Ćebo nova je voditeljica Konovizije
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
11.7°C
Vrijeme za 24.02.2021.
24.02.2021. Danas
Max. 15°C Min. 9°C
Vrijeme za 25.02.2021.
25.02.2021. Cet
Max. 18°C Min. 8°C
Vrijeme za 26.02.2021.
26.02.2021. Pet
Max. 17°C Min. 9°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,922011
GBP
GBP
8,784579
USD
USD
6,235850
EUR
EUR
7,574064
Kristina Ćebo nova je voditeljica Konovizije
31.01.2021 | Zanimljivosti
STIGLO POJAČANJE

Kristina Ćebo nova je voditeljica Konovizije

Autor: Libero Portal
Foto: Toni Mostahinić/Konovizija
Toni Čeović, Juraj Magud i Kristina Ćebo (Kike Knežević) voditeljska su postava koja će vas voditi kroz program Konovizije 2021

Od novog mjesta održavanja do novog termina - Konovizija 2021 će se u mnogo čemu razlikovati od dosadašnje tri. Neke promjene su planirane, a neke poput promjene termina su bile posljedica prilagođavanja novonastaloj situaciji. A jedna od planiranih je i promjena u voditeljskoj postavi pa će se tako Toniju Čeoviću i Juraju Magudu u vođenju programa Konovizije 2021 priključiti Kristina Ćebo! Nakon što je Mija Švago, nakon dvije godine u ulozi voditeljice, postala dio organizacije Konovizije otvorilo se mjesto suvoditeljice pa je odluka pala na Kristinu Ćebo koja je 2019. godine zajedno s Jakšom Ćebom nastupila kao predstavnica Karasovića, dok je svoje mjesto godinu dana kasnije predstavljala kao član žirija.

 

„Kako bi Konoviziju održavali svježom odlučili smo uvesti novo lice u voditeljsku postavu, a to je nešto što bi nam mogla postati praksa i ubuduće. Tražeći ponovo nekoga tko će biti protuteža Juraju i meni, i tko će damskim pristupom napraviti balans, razmišljali smo o većem broju djevojaka ali je na kraju pao izbor na ime koje nam je od početka bilo prvi izbor. Kike, čije smo sposobnosti primijetili još davno prije Konovizije, ima iskustva s Konovizijom, a u dvije godine pokazala je iznimnu profesionalnost, posvećenost detaljima i veliku predanost. S obzirom na to da već imamo izuzetno pozitivna iskustva rada s njom, te da niti malo ne sumnjamo da će svoju ulogu odraditi vrhunski, izbor je u biti bio vrlo jednostavan“ riječi su voditelja projekta Tonija Čeovića.

 

 

Kristina Ćebo, 32-godišnji beauty radnik zaposlen beauty salonu Šminkeraj u One Suit Hotelu, na Konoviziji 2019 je zajedno s Jakšom Ćebom izvodeći Ni da mora nestane osvojila 11. mjesto. Novoj ulozi i novim izazovima na Konoviziji se raduje.

 

„Zahvaljujem se organizaciji na što su baš mene izabrali za suvoditeljicu. U ovim ludim vremenima nam svima treba malo razbibrige i pozitive te se nadam da ćemo nas troje, zajedno s izvođačima uspjeti gledatelje nasmijati i zabaviti. Radujem se ovogodišnjoj Konoviziji i što ću stati rame uz rame našem mastermindu Toniju i konovizijskoj ikoni Juri, što imaju toliko povjerenja u mene i što će me sigurno izvući iz svih nepredviđenih situacija. Ako ih bude...“

 

Konovizija 2021 je na rasporedu 9. travnja s početkom u 20 sati uz izravan prijenos iz Doma kulture u Čilipima na Libertas TV-u i web stranici Konovizije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji