povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
31.0°C
Vrijeme za 03.07.2020.
03.07.2020. Danas
Max. 30°C Min. 27°C
Vrijeme za 04.07.2020.
04.07.2020. Sub
Max. 29°C Min. 25°C
Vrijeme za 05.07.2020.
05.07.2020. Ned
Max. 29°C Min. 24°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,097550
GBP
GBP
8,381501
USD
USD
6,696288
EUR
EUR
7,556761
WhatsApp uvodi tri nove značajke koje bi mogle razveseliti korisnike
26.12.2019 | Zanimljivosti
TEHNOLOGIJA

WhatsApp uvodi tri nove značajke koje bi mogle razveseliti korisnike

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Poželite li koristiti podsjetnike, morat ćete preuzeti i instalirati zasebnu aplikciju Any.do, s kojom je WhatsApp sklopio dogovor o suradnji

Aplikacija za brbljanje koju koristi više od 1,5 milijardi ljudi svaki mjesec uvela je tri nove značajke koje vam mogu biti i te kako korisne, piše tportal.

 

Podsjetnici

 

Poželite li koristiti podsjetnike, morat ćete preuzeti i instalirati zasebnu aplikciju Any.do, s kojom je WhatsApp sklopio dogovor o suradnji. Nakon što se te dvije aplikacije povežu moći ćete stvarati i primati podsjetnike u sklopu WhatsAppa.

 

Pošaljete li, primjerice, poruku 'podsjeti me da pokupim hranu na putu kući', od primatelja će biti zatražena potvrda primitka poruke. Kad dođe vrijeme za to Any.do će vam slati poruku iz WhatsAppa kako bi vas podsjetili. Na žalost, ova je značajka dostupna uz plaćanje.

 

Poziv na čekanju

 

Koristite li WhatsApp za često obavljanje poziva vjerojatno ste se već našli u situaciji kad vam je drugi poziv stigao u trenutku kad ste već s nekim razgovarali. Sve dosad WhatsApp vas ne bi na to upozorio, već bi propušteni poziv vidjeli tek nakon što bi završili razgovor.

 

Pa, nova značajka koja to omogućava dodana je u izdanja aplikacije za operativne sustave Android i iOS, što znači kako će se pri vrhu zaslona pojaviti obavijest idući put kad vas netko nazove dok pričate s drugom osobom. Moći ćete odbiti drugi poziv ili dovršiti aktualni pa primiti idući.

 

Pozivnice za grupne razgovore

 

Od sad ćete moći odlučiti može li vas netko dodati u grupe na WhatsAppu. Na raspolaganju su opcije everyone, my contacts ili my contacts except (svi, moji kontakti ili moji kontakti osim), kako bi mogli odabrati tko vas može dodati, a tko ne.

 

Novu ćete značajku aktivirati u izborniku s postavkama, tako što ćete kucnuti redom Account, Privacy i Groups pa potom odabrati što vam odgovara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji