Volonterski
povjetarac
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
12.0°C
Vrijeme za 28.11.2023.
28.11.2023. Danas
Max. 12°C Min. 9°C
Vrijeme za 29.11.2023.
29.11.2023. Sri
Max. 13°C Min. 7°C
Vrijeme za 30.11.2023.
30.11.2023. Cet
Max. 16°C Min. 8°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
0,9640
GBP
GBP
0,86671
USD
USD
1,0951
Volonterski
17.11.2023 | Zanimljivosti
UZ SVJETSKI DAN DJECE

Volonterski "Blue Energy" tim Odjelu pedijatrije donirao DVD uređaj, slikovnice i crtiće

Autor: Libero Portal
Foto: Hotel Imperial
Prikupljen je jedan DVD uređaj te 62 slikovnice i 107 DVD-ova sa crtićima, što je uručeno voditeljici Odjela, dr. Dijani Grizelj Kalčić

Hilton Imperial Dubrovnik, nastavlja širiti „Plavu Energiju" kroz rad volonterskog „Blue Energy“ tima, a povodom Svjetskog dana djece, 20. studenoga, usmjerili su svoje aktivnosti prema najmlađim sugrađanima.

 

Naime, tijekom mjeseca listopada hotel je među svojim zaposlenicima organizirao prikupljanje knjiga za djecu i DVD-ova. Za ovu plemenitu svrhu, u nadi da će pružiti utjehu i radost najmlađim članovima zajednice tijekom teških trenutaka, prikupljen je jedan DVD uređaj te 62 slikovnice i 107 DVD-ova sa crtićima.

 

Predstavnici Hilton Imperial Dubrovnik su tako jučer uručili prikupljene predmete voditeljici Odjela, dr. Dijani Grizelj Kalčić.

 

Osim ovog humanitarnog doprinosa, Hilton Imperial Dubrovnik aktivno sudjeluje u raznim inicijativama, što potvrđuje njihovo predano zalaganje za dobrobit zajednice. Hotel nastavlja surađivati s lokalnim organizacijama i udrugama, u nadi da će svojim primjerom biti pokretač pozitivnih promjena u zajednici koje je dio.

 

Također, povodom Svjetskog dana djece, u ponedjeljak 20. studenog u 11 sati, u velikoj „Grad Ballroom“ dvorani Hilton Imperial održat će se svečana dodjela državnih priznanja „Imperial" za humanitarni rad. Hilton Imperial Dubrovnik je ponosan domaćin treće uzastopne dodjele ovih prestižnih priznanja za humanitarni rad mladim aktivistima. Utemeljitelji projekta "Imperial", koji je postavljen kao trajni spomenik na 402 djece i mladih stradalih u Domovinskom ratu na području Republike Hrvatske, su Denis Pavela, dobitnik nagrade Hrvatskog sabora za promicanje prava djeteta, u suradnji s Udrugom civilnih žrtava Domovinskog rata DNŽ. Ovo priznanje predstavlja jedino takvo obilježje i priznanje za civilne žrtve Domovinskog rata u Hrvatskoj, a istoimena tvrđava Imperial na Srđu simbolizira otpornost, zajedništvo i pobjedu, i služi kao podsjetnik na trajnu snagu ljudskog duha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji