službeno potpisala suradnju s Hajdukom (FOTO)
potpuno oblačno, vjetrovito
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
20.0°C
Vrijeme za 16.05.2024.
16.05.2024. Danas
Max. 22°C Min. 22°C
Vrijeme za 17.05.2024.
17.05.2024. Pet
Max. 23°C Min. 18°C
Vrijeme za 18.05.2024.
18.05.2024. Sub
Max. 23°C Min. 18°C
CHF
CHF
0,982200
GBP
GBP
0,858500
USD
USD
1,086600
 službeno potpisala suradnju s Hajdukom (FOTO)
27.06.2017 | Sport
NOGOMETNA AKADEMIJA LIBERTAS

službeno potpisala suradnju s Hajdukom (FOTO)

Autor: Libero Portal
Foto: Grad Dubrovnik
NK NA Libertas dobila još jednu potvrdu svoje uspješnosti

Nogometni klub nogometna akademija Libertas potpisala je u ponedjeljak u Gradskoj vijećnici ugovor o poslovno-sportskoj suradnji s HNK Hajduk. 

NK NA Libertas dobila je još jednu potvrdu svoje uspješnosti, nakon što su jučer u Gradskoj vijećnici potpisali ugovor o sportsko-poslovnoj suradnji s Hajdukom. Ovime su službeno regulirani međusobni odnosi, koji uključuju niz stručnih aktivnosti za što bolji razvoj mladih nogometaša.

“Ovdje danas formaliziramo samo ono na čemu već radimo, a rad NK NA Libertas pratimo već neko vrijeme. Kao narodni klub želimo se zaista svima približiti, i podržati ono što stvarno nogomet i jest – naša djeca, budući naraštaji koji dolaze. Sve što radimo, radimo za njih, rekao je Ivan Kos”, predsjednik Uprave HNK Hajduk.

Ugovor su potpisali Ivan Kos, predsjednik uprave HNK Hajduk i Niko Musladin, predsjednik NKNA Libertas.

NOGOMETNA AKADEMIJA LIBERTAS službeno potpisala suradnju s Hajdukom (FOTO)

NOGOMETNA AKADEMIJA LIBERTAS službeno potpisala suradnju s Hajdukom (FOTO)

Sustavnim praćenjem Hajduk je prepoznao rad nogometne akademije Liberta, a predsjednik Niko Musladin u ime djece izrazio je zadovoljstvo postignutim ugovorom.

Zahvaljujem se svima koji su radili na ovome, ovo je povijesni dan za dubrovački nogomet. Predstavnicima Hajduka zahvaljujem što su nas pratili te upravo u nama prepoznali trud, rad i uspjehe na terenu. Kako bismo proveli sve točke ugovora, uz podršku Grada Dubrovnika, Dubrovačkog saveza športova i Športskih objekata, imat ćemo organizaciju raznih natjecanja i kampova, gdje moramo iznjedriti nove talente koji će predstavljati naš grad u Splitu,poručio je Musladin.

Na potpisivanju ugovora su u prisustvu dvaju predsjednika bili i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora HNK Hajduk, Nikica Krnić i član NO-a Marko Erceg, sportski direktor NK NA Libertas, Ivica Cumeljan, gradonačelnik Dubrovnika, Mato Franković, te predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, Marko Potrebica.

NOGOMETNA AKADEMIJA LIBERTAS službeno potpisala suradnju s Hajdukom (FOTO)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji