vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
29.7°C
Vrijeme za 05.07.2020.
05.07.2020. Danas
Max. 28°C Min. 26°C
Vrijeme za 06.07.2020.
06.07.2020. Pon
Max. 29°C Min. 25°C
Vrijeme za 07.07.2020.
07.07.2020. Uto
Max. 32°C Min. 22°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
7,113450
GBP
GBP
8,383428
USD
USD
6,732124
EUR
EUR
7,560175
Održana godišnja skupština Libertas Marinkolora, dodijeljene medalje najuspješnijim ekipama
05.06.2020 | Sport
ZAVRŠETAK 42. IZDANJA DUBROVAČKE STOLNOTENISKE GRADSKE LIGE

Održana godišnja skupština Libertas Marinkolora, dodijeljene medalje najuspješnijim ekipama

Autor: Libero Portal
Foto: STK Libertas Marinkolor
Dodijeljene su 48 medalje najuspješnijim ekipama kao i najuspješnijim pojedincima u 1. i 2. Gradskoj ligi, te najuspješnijim igračima u igri parova 1. i 2. Gradske lige

Tradicionalna večera povodom završetka 42. izdanja dubrovačke stolnoteniske Gradske lige kao i redovna godišnja skupština STK Libertas Marinkolora održala se sinoć u restoranu Belvedere.

 

Dodijeljene su 48 medalje najuspješnijim ekipama kao i najuspješnijim pojedincima u 1. i 2. Gradskoj ligi, te najuspješnijim igračima u igri parova 1. i 2. Gradske lige.

 

Titulu prvaka 1. Gradske lige odnijela je ekipa "Marinkolor" koja je nastupala u sastavu: Josip Martinović, Marko Šarić, Marko Venier, Barbara Vlahović i  Lidija Vranješ . Drugo mjesto pripalo je ekipi "Dr. Čolić" koja je igrala u sastavu: Ante Jupek, Marinko Matulović, Filip Mikulić, Nedjeljko Ogresta, Dario Petković i Ivica Petković. Treće mjesto osvojila je ekipa "OŠ Cavtat -Konavljanin" koja je nastupala u sastavu: Antonio Bošnjak, Matej Butigan, Vlaho Car, Vedran Đurđević i Jurica Prpić.

 

Titulu prvaka 2. Gradske lige osvojila je ekipa "Ceresit" koja je nastupila u sastavu: Ivan Bule, Vinko Ivičević, Šimun Lukačević, Mario Mozara i Patrik Soldo. Drugo mjesto pripalo je ekipi "The Dream Team"  za koju su igrali: Nora Bećir, Sandra Đurišić, Antonio Maslać, Antun Pendo i Petra Raos. Treće mjesto osvojila je ekipa "Tropic Tunder" u sastavu: Dubravko Andrijić, Dragan Bodiroga, Goran Brajković i Slobodan Ljepava.

 

Zlatnu medalju za najboljeg igrača 1. Gradske lige  dobio je Marko Venier iz ekipe "Marinkolor", srebrenu medalju Vedran Đurđević iz ekipe "OŠ Cavtat-Konavljanin" i broncu Filip Mikulić iz ekipe "Dr. Čolić". U 2. ligi zlatnu medalju za najboljeg igrača dobio je Mario Mozara iz ekipe "Ceresit", srebro Šimun Lukačević iz ekipa "Ceresit" i broncu Sandra Đurišić iz ekipe "The Dream Team".

 

U 1. ligi u igri parova zlatnu medalju osvojili su Ante Jupek i Filip Mikulić iz ekipe "Dr. Čolić", srebrenu medalju dobili su Vlaho Car i Vedran Đurđević iz ekipe "OŠ Cavtat - Konavljanin" te brončanu medalju Josip Martinović i Marko Venier iz ekipe " Marinkolor".

 

U 2. ligi u igri parova zlatnu medalju osvojili su Nora Bećir i Sandra Đurišić iz ekipe "The Dream Team", srebrenu medalju dobili su Luka Kulaš i Laura Mozara iz ekipe "JUB" te brončanu medalju Šimun Lukačević i Patrik Soldo iz ekipe " Ceresit".

 

U 42. izdanju 1. i 2.  Gradske lige nastupilo je 89 natjecatelja. Početak jubilarnog 43. Prvenstva Grada Dubrovnika u stolnom tenisu predviđeno je krajem listopada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji