Supruga načelnika Policijske postaje Gruda odgovarala na pitanja novinara, evo što je poručila
vedro
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
11.7°C
Vrijeme za 24.02.2021.
24.02.2021. Danas
Max. 15°C Min. 9°C
Vrijeme za 25.02.2021.
25.02.2021. Cet
Max. 18°C Min. 8°C
Vrijeme za 26.02.2021.
26.02.2021. Pet
Max. 17°C Min. 9°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Kod zvonika
CHF
CHF
6,922011
GBP
GBP
8,784579
USD
USD
6,235850
EUR
EUR
7,574064
Supruga načelnika Policijske postaje Gruda odgovarala na pitanja novinara, evo što je poručila
24.01.2021 | Vijesti
"ON TO MJESECIMA PROLAZI"

Supruga načelnika Policijske postaje Gruda odgovarala na pitanja novinara, evo što je poručila

Autor: Libero Portal
Foto: Libertas televizija
"Meni bi rekao "Bože, što će mi sad podvaliti? Zašto ću se danas morati pravdati i što danas to nisam učinio, a oni mi nameću da jesam?" i ovo ga je sve skupa slomilo"

Supruga načelnika Policijske postaje Gruda, Arnaudija Klarić bila je na mirnom prosvjedu među stotinjak uzvanika ispred Vila Palme. Dala je izjavu za medije te otkrila što sve prolaze i od kad traje hajka na njezinog supruga. 

 

"I kao ženi, i njegovoj majci, njegovoj braći, njegovim roditeljima i cijeloj obitelji je teško ovo prolaziti. Ne samo kao ženi, imam puno povjerenje, a on ima moju punu podršku jer sam ja svjedok koliko on pomoći pruža van radnog vremena, dostupan je na telefon, svi ga mogu zvati, sjest će na piće sa svakim kolegom/kolegicom i van radnog vremena, saslušati njihove probleme, nastojati pomoći i u tome nema nikakvog seksualnog uznemiravanja. Žao mi je što su mnogi to izvadili iz konteksta, i njegovu dobrotu i spremnost da bude otvoren i svakome tu na raspolaganju, su usmjerili i oblikovali da bi ostvarili neke svoje ciljeve. Ja sam vam ovo nazvala - cilj ne bira sredstvo. 

 

Žao mi je što su žrtvovali cijelu obitelj da bi mu napravili nekakvu osvetu ili radno mjesto uzeli, jer nije više u pitanju ovdje radno mjesto, ovdje je pitanje obraza", kazala je. 

 

Na upit koliko je njemu to teško prolaziti odgovara "Jako teško, nije ovo samo dva dana ova medijska hajka. Međutim, on to mjesecima prolazi, te podvale, zato što njemu mjesecima pišu sve moguće i nemoguće stvari koje možete i ne možete zamisliti, anonimne prijave za koje se on mora pravdati da nije učinio. I s grčem je išao u želudcu i meni bi rekao "Bože, što će mi sad podvaliti? Zašto ću se danas morati pravdati i što danas to nisam učinio, a oni mi nameću da jesam?" i ovo ga je sve skupa slomilo. Najviše ga je pogodila izjava da mora snositi sankcije, a ne zna ni sam zašto, još nije imao priliku iznijeti svoj stav, iznaći na sud i pravdati se."

 

Na pitanje novinarke Libertas televizije misle li da su ga osudili i prije suda, odgovara "Bojimo se, bojimo se sigurno jer s tom namjerom je i napravljen, oblikovan tekst, izvučene stvari iz konteksta, stavljene stvari koje on nije učinio. Gnjusni naslov je i napravljen s tom namjerom da se osudi i prije suda". 

 

Kazala je i kako nije iznenađena građanima koji su došli dati podršku. 

 

"Tko god ga je upoznao, zna s kolikim poštovanjem se on odnosi prema svima, zna da će svakoga saslušati, zna kakav je čovjek. Dokazao se svojih dvadeset godina rada, on je dokazao kako radi. Dokazao je kakav je čovjek, on kaže policajac ili jesi ili nisi. Ne možeš to izabrati kao neko zanimanje koje traje jedno radno vrijeme, to je 24 sata posao. Nije posao, nego život, ali uvijek kaže prije svega toga treba biti čovjek i saslušati svakoga. Tako da ovi ljudi znaju, jednostavno znaju, jer evo da upoznate čovjeka znali bi o čemu vam govorim", zaključuje Arnaudija Klarić, supruga načelnika Policijske postaje Gruda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji