Karantena im donijela više dobra nego sudovi: Bivši bračni partneri dogovorili se oko skrbi nad kćerkicom
slab vjetar
trenutno vrijeme
DUBROVNIK
7.5°C
Vrijeme za 23.01.2022.
23.01.2022. Danas
Max. 7°C Min. -1°C
Vrijeme za 24.01.2022.
24.01.2022. Pon
Max. 3°C Min. -4°C
Vrijeme za 25.01.2022.
25.01.2022. Uto
Max. 6°C Min. -4°C
Dežurna ljekarna
Dežurna ljekarna
Ljekarna Gruž
CHF
CHF
7,274484
GBP
GBP
9,001489
USD
USD
6,634807
EUR
EUR
7,522544
Karantena im donijela više dobra nego sudovi: Bivši bračni partneri dogovorili se oko skrbi nad kćerkicom
16.04.2020 | Zanimljivosti
PISMO JEDNOG TATE

Karantena im donijela više dobra nego sudovi: Bivši bračni partneri dogovorili se oko skrbi nad kćerkicom

Autor: Libero Portal
Foto: Pixabay
Muškarac se godinama sudio s bivšom suprugom u vezi skrbi nad kćerkicom.

Iz Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo, Slobodnoj Dalmaciji su poslali pismo jednog tate, njihovog člana iz Zagreba koji se godinama sudio s bivšom suprugom u vezi skrbi nad kćerkicom. Sada u vrijeme krize bivši partneri su našli zajednički jezik, neizmjerno usrećili svoje dijete i sebi donijeli mir.

 


"Pozdrav svima! Eto u ovo strašno i nenormalno vrijeme koje je zadesilo našu domovinu i glavni grad, htio bih podijeliti s vama i nešto pozitivno. Nakon više godina razmirica, sudova, socijalnih službi, prijava, nadzora i inih ružnih radnji koje čine osobe koje s u konfliktnom razvodu, mi smo odlučili kako nam je najvažnije... NAŠE DIJETE.

 


Zajedničkom odlukom dijete će biti s mamom 14 dana i onda s tatom drugih 14 zbog vremena inkubacije ovog zločestog virusa koji nas je zatvorio u naše domove i oduzeo nam našu slobodu. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosan na odgovornost i pozitivnu odluku bivše supruge koja je prihvatila da je naše zlato ipak važnije od svih međusobnih razmirica i situacije koja se oko nas događa.

 


Dijete je presretno i veselo, a vjerujte mi uživa u svakom trenutku provedenim s oba svoja roditelja. Naravno, svaki dan obavezali smo se da ćemo omogućiti videopoziv s roditeljem kod kojeg nije te međusobno pomoći u komunikaciji. Volio bih kada bi nam svima naša djeca bila najvažnija, jer tako stvaramo mlade i sposobne ljude koji će jednog dana biti dio boljeg svijeta koji ostavljamo za njih.

 


Ovim putem pozdravio bih sve roditelje koji su u najgorem našli snage da iskomuniciraju nedoumice i zajedno počeli surađivati u odrastanju zajedničkog djeteta. Mi smo pokazali zrelost a nadam se da ćete i vi. Zaboravite mržnju, ljubomoru i sve zle osjećaje i stavite na prvo mjesto ono što nam je najvažnije i najmilije... NAŠU DJECU", stoji u pismu čiji sadržaj potpisuje Tata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Ocijenite članak
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Zatvori
Pošalji